[-bastlereien-]
[Schwertberg-Baustelle]  [Lindners Geschenk]  [Gregors Geschenk]  [...archiv...]
[-off category-]
[Estland-Roadtrip]  [Adventkalender]  [Gulasch kochen]  [...archiv...]
[-feiern?! or whatever-]
[Silvester08*]  [Lindner feiert Geburtstag]  [Bennodrome und Romyair]  [...archiv...]
[-raush community-]
[home]  [blog-archiv]  [guestbook]  [history]  [links]  [sitemap]  [login]  [about]
raush
... even better than "Warshau"?

21l Gulasch kochen (15 Fotos)

Gulasch f�r die Perger Tischtennis-Stadtmeisterschaft (mit Bildrezept)

<  [1]  [2
schon leicht glasige Zwiebeln
 schon leicht glasige Zwiebeln
mit Speck
mit Speck 
aufgegossen
 aufgegossen
die Bohnen warten noch aufs Bad
die Bohnen warten noch aufs Bad 
leer
 leer
k�cheln
k�cheln 
Endresultat!
 Endresultat!
<  [1]  [2
22.11.2006, 16:34 von Kastna
söbstgmocht, des is oba moi fein. i kenn so wos nur aus da dosn :)

23.11.2006, 10:51 von pyr
gschmackig

23.11.2006, 13:38 von gregi
jo, dosengulasch is ja was für anfänger. aber wenigstens stinkt dann das gwand nicht so nach zwiebeln ;-).

24.11.2006, 22:53 von Mauni
is do jetzt a fleisch a drin???
i hätt a 6min essen für gestresste schüler und studenten (natürlich vegetarisch ;) )

27.11.2006, 16:36 von gregi
jo, glosweckerl is aber keine herausforderung, rein küchentechnisch ;-).

ad fleisch: ja - sehr viel sogar - war aber eh nicht für mich.

29.11.2006, 11:54 von Mauni
ka glasweckerl, aber laut suizi, mit seiner strohhalmmethode gehts in 2sek.
genial des gulasch!

01.12.2006, 17:22 von gregi
jo, die legendäre strohhalmmethode. mecht wissn was der jetzt duad - bier trinken in perfektion?

03.12.2006, 22:08 von Joki
oiso zum thema suizi und strohhalmmethode. den hob i erst gestern in in da bezirkshauptmannsstadt (do hot jetzt wos net bast, owa wurscht) von eicham nachbarbezirk im norden gseng. nämlich beim krampalumzug. i red natürlich von da strohhalmmethode (*scherzkeksal*). natürlich red i vom suizi. wies den do zu mir aufi vaschlogn hot was i a net. kunn jo sei das ein liabes anhängsel (Niki mit namen [so 3-4 johr jünger ois er {wer hätte das gedacht}]) irgendwos damit zum duan hot. geschachtelte klammerung in umgedrehter reihenfolg is scho wos schönes. owa wida zum thema strohhalmsuizi. der hacklt jetzt in ana bude in traun ois, wos was den i. muss i jetzt wirkli scho ois wissn? hot owa aunscheinden, wos i so im lärm der motoren der umzugswagen vernommen hob, irgendwos mit sandwedches zum duan (und i man net in golfschläger fois wer auf de idee kummt). jo ansonsten hot er des letzte johr angeblich gschofft nur wor er hoit im labor und so net wirkli so oft in da schui und desswegen net so wirkli beurteilt (einigschissn). wos fia schulstufe des jetzt eigentli is de er jetzt gschofft oda bzw. a versaut hot, was i net. auf jeden voi wü er des gaunze in ana abend HTL nachholen. den kommentar dazu spar i mir. ma muas jo net imma glei verbal ausfällig werden.

ajo, fois wen interessiert mir gehts guat!

05.12.2006, 16:03 von gregi
oiso laut meinen aufzeichnungen miassad a doch immer noch in da 3. htl gwesn sein?

02.05.2007, 17:54 von Mauni
jo des mit da 3. schulstufe kumt hin...
hauptsoch er is jetzt a mühlviertler :D

comments closed.
back to top

page design by vi+quanta, gfx by gimp/massscale.sh, this blog and webpage are proudly powered by raush.at webservices, developed by low-wage-programmers located in perg/upper austria. indeed you have to much spare time, because you are reading this small footer of raush.at although there is absolutely no content. haarbürsten können keinen zwiebelsalat kochen, auch ohne dvd-rohlinge. immer noch am lesen? firefox ist ein speichermonster und benötigt viel zu viel speicher für meinen geschmack. leider läuft IE auf meiner plattform nicht und konqueror gefällt mir auch nicht. dillo und w3m sind mir zu sporadisch. Opera ist momentan der Browser meiner Wahl. diese schrift ist normalerweise sehr klein, tun deine augen schon weh oder hast du den text kopiert bzw. strg+[+] gedrückt?
concept created 2005 @ shelter, 2006 @ city bar perg. last change: 08.05.2015 13:42, 403 Blog-Entries in 300997513 seconds (about 3483.77 days).
no animals were harmed in 2.74 ms while preparing this webpage. RSS 2.0 Feed!